25 Temmuz 2012 Çarşamba

Kızlar partisi 1


Kızım, çok sevdiği ablaları Talia ve Lara ile yılda sadece 1 ay görüşebiliyor. Tadı damağında kalan 1 ay çok çabuk geçiyor. Her günleri doya doya oyunla geçiyor. Büyüdükçe birbirlerine daha da bağlanıyorlar. Onları 1 ay sonunda evlerine uğurlamak zor oluyor.
Bu yıl beraber geçen güzel yaz günlerinde aklıma, kızların beraber kutladıkları bir gün olmadığı geldi. Üçünün de doğumgünlerinde çok uzaklarda oluyorlar. Yazın beraber oldukları bir ay içinde hiç doğumgünü denk gelmiyor.
Kızlar için süpriz bir parti yapmaya karar verdim. Hep beraber kutlayacakları bir doğumgünü partisi hazırladım. Üçünün de doğumgününü aynı gün kutlama çalışmalarına başladım. Taila'nın, Dora'yı ve doğumgünü hediyelerini çok sevdiğini biliyordum. Dora'yı kızımda seviyor. Aynı zamanda Pingu'yu da seviyor. Onlara Pingu'ları kutupta ziyaret eden Dora pastası hazırladım. Hediyeler aldım ve evi süsledim.


Küçük yuvarlak bir pasta hazırladım. Üzerini mavi kremşanti ile kapladım. Kremşantinin üzerine parça parça beyaz şeker hamurlarından buz dağları ve buz katmanları koydum. Biraz çatlaklı, tepelikli, çok da düzgün olmayan yüzeyler yapmaya çalıştım. Buzların üzerine bir Igloo yaptım. 3 tane, kızların yaşlarına göre, boy boy Pingular hazırladım. Pinguları hazırlamak gerçekten çok eğlenceliydi:) Sonunda Dora Güney Kutbuna Pinguların yanına gidebildi.
Beraber kutladığımız bu doğumgünü partisi kızların çok hoşuna gitti. Heyecanları gözlerinden okunuyordu. En büyükleri olduğu için Talia süprizin çok daha farkındaydı. Özellikle üçünün beraber bir pastayı ve partiyi paylaşması ayrıca hoşlarına gitti. Dora günün kızı oldu. Sanırım, her yıl beraber parti kutlamak isteyecekler. Tabi ki ben de buna asla hayır demeyeceğim ;)