27 Ekim 2016 Perşembe

Kızlar Partisi Halloween Serisi :)


Bu yıl harika üçlü yaz ayında buluşamadılar. Özlemle görüşecekleri günü beklediler. Kısa bile olsa Ekim sonunda gelmiş olmaları, bizim için heyecan dolu geçti. Okulların açık olması, kısıtlı zamanımızı daha da kısıtlı hale getirse de kızlar iki saatin tadını doyasıya çıkardılar. 
Artık büyüyorlar ve birbiriyleri ile paylaşımları çok daha güçlü oluyor. Araya bir yılın girmesi sevgilerinde ve ilişkilerinde hiç bir gerileme yapmıyor. Sanki kaldıkları yerden devam ediyorlar. Nasıl güzel bir duygu anlatamam. Onlar adına, o gözlerde ki parıltıyı gördükçe mutlu oluyorum. 
Gerçekten çok kısa da olsa bir haftaya yine güzel anılar sığdırdık. Tabi ki kızlar partimizi unutmadık. Bu sene Halloween zamanı bir arada oldukları için tabi ki konumuz kaçınılmaz şekilde halloween oldu :D Bizim kızlar zaten minik birer cadı oldukları için konu da tam bize göre oldu. Kütük pastamız ile üç cadı pastaya can verdi. İnanılmaz eğlendiler. Fark ettik ki, bu cadılar kendilerini pasta üstünde görmekten büyük zevk alıyorlar :D Cadı olmak onları çok eğlendirdi. Ve akşamın sonunda afiyele pastamız yendi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder