1 Haziran 2015 Pazartesi

Hoş geldin Gökçe Bebek!



Güzel kızımız hoş geldin!
Gökçe'yi ailesi ve biz uzun yıllardır bekliyordu. Bu bekleyişine tanıklık ettiğim için gelişi hepimize mutluluk getirdi. Güzel ve çalışkan bir anneye bu yıl ki en güzel hediye Gökçe Bebek oldu. Şu an da geniş ailemizin son üyesi Gökçe. Nasıl tatlı ve sakin bir bebek anlatamam (Maşallah ). Üstelik şimdiden annesi onu cicili bicili giydiriyor. Odası, evin her yeri öyle kız kokuyor ki :) Bir prenses olduğu belli oluyor evde. Hatta hastanede bile Gökçe farkı belli oluyordu. 
Gökçe çok şanslı bir bebek. Çok güçlü ve hamarat bir annesi var. Üstelik resim öğretmeni ve her daim bakımlı ;) Daha Gökçe gelmeden evde hazırlanan bebek süsleri, hediyeliklerini görmeniz gerekiyor. Bir oda dolusu... Abartmıyorum belki 10 çocuğun hoş geldin süslerini hazırlamış Ümran'cığım :D Ailesi çok uzakta yaşadığı için tek başına bile olsa, hem ev kurdu hem bebek hazırlığı yaptı o hamile halinde. Bu zamanda cesur ve hamarat anne bulmak zor tabi :D Bence Ümran'a bir kız çocuğu bu kadar yakışırdı ancak. Bütün gün onunla oynayacağını hayal eder gibiyim :D


Mis kokulu prenses kucağına geldiği an Ümran'ın en güzel süsü oldu. Yapabildiğim en iyi işi, bu tatlı kurabiyeleri Gökçe'miz için hazırladım. Tam da Ümranın tarzı bir kız çocuğu var üzerinde.DAha önce başkası için hazırladığım ve Ümranın istediği bir model. Sevdiğini biliyorum. Senin ellerinden çıkmış harika bebek süslerinin yanında ufacık bir katkı olmuştur umarım ;) 
Gökçe Bebek ailen ile güzel günlerin, uzun ömrün olsun inşallah!...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder